Dit zeggen onze klanten

Zoete Amandelolie 1000ml Jacob Hooy

Amandelolie is een echte alleskunner en een essential tussen je verzorgingsproducten. Rijk aan vitamine A en E; sterke antioxidanten en anti-huidverouderingsvitaminen.

15.95

Beschrijving

Amandelolie is een echte alleskunner en een essential tussen je verzorgingsproducten. Het is aan te raden je huid na het douchen of reinigen in te smeren met een dun laagje olie. Om (vroegtijdige) huidveroudering tegen te gaan je gezicht ook na het douchen of reinigen met een beetje olie inmasseren en goed laten intrekken. Masseer je huid in met een beetje olie op de plekken waar dit gewenst is.

Voor het verwijderen van (waterproof) make-up breng je wat amandelolie aan op een wattenschijfje en verwijder je zachtjes je make-up. Amandelolie is zeer geschikt voor gebruik rond je ogen door de mildheid.

Om je haar steviger en gezonder te maken en meer glans te geven breng je wat amandelolie aan op vochtig haar en laat je dit 15 minuten inwerken. Was daarna je haar met shampoo zoals je gewend bent.

Voor zwangere vrouwen is het aan te raden de buik dagelijks met een dun laagje amandelolie in te smeren om zwangerschapsstriemen te voorkomen of te verlichten. Door de mildheid is de olie ook geschikt voor de allerkleinsten; een babyhuidje is zeer gevoelig en de meeste producten zijn daardoor ongeschikt. Amandelolie kan wél gebruikt worden en is een heerlijke olie op droge en gevoelige plekjes.

– Zeer milde, hypoallergene olie
– Rijk aan vitamine A en E; sterke antioxidanten en anti-huidverouderingsvitaminen
– Geeft je haar glans en dikte terug