Dit zeggen onze klanten

Jojoba olie 200ml Ginkel's

Ginkel’s Jojoba Olie is een basisolie, die zeer geschikt is voor cosmetisch gebruik. Het bevat meer dan 65% omega-9-vetzuren. Jojoba-olie sluit de huid niet af en trekt goed in. Jojoba-olie verzorgt de huid en heeft een vochtregulerende invloed. Jojoba-olie is bovendien rijk aan aminozuren. De olie is zeer geschikt massages en als dragerolie voor essentiële oliën.

28.95

Beschrijving

Ginkel’s Jojoba olie is een natuurlijke antioxidant en zit boordevol vitamine E en gezonde vetzuren. De olie voelt niet vet aan, is geurloos, reguleert de vochtbalans van de huidcellen en is hierdoor goed te gebruiken als hydraterend bestanddeel in huid- en haarverzorging. De olie doet het met name goed voor de verzorging van een droge en gevoelige huid. Een mooie bijkomstigheid: de olie vertraagt de talg-afgifte. Hierdoor is het ook een Ginkel’s Jojoba olie ideaal middel voor de verzorging van een vette huid, of om je hoofdhuid te verzorgen.

 

Als je pure jojoba-olie gebruikt, heb je slechts een paar druppels nodig. Smeer je gezicht ermee in, masseer de huid, en haal de overtollige olie weg met een watje of een tissue. Wanneer je slaapt wordt het natuurlijke herstelproces van je huid in gang gezet. Door de olie vlak voor het slapen gaan op te smeren, help je jouw huid een handje. Jojoba-olie staat ook bekend als een goed middel om littekens minder zichtbaar te maken. Dankzij de helende eigenschappen, vind je de olie als bestandsdeel terug in massageolie, handcrème, in haarmaskers of in lipverzorging.

Ingrediënt: Simmondsia Chinensis.