Dit zeggen onze klanten

Jojoba olie 100ml Organic Bio Tisserand

Jojoba olie reguleert de vochtbalans van de huidcellen waardoor het hydraterend werkt. Met name de gevoelige en droge huid kunnen van deze waardevolle eigenschap profiteren. Maar Jojoba olie vertraagt ook de talgproductie waardoor het voor mensen met een vette huid een ideaal middel is om de vette huid te behandelen.

21.95

Beschrijving

Gecertificeerde biologische essentiële oliën van Tisserand zijn afkomstig van planten die geteeld zijn zonder het gebruik van kunstmatige meststoffen, herbiciden of pesticiden – in plaats daarvan is met behulp van het beheer van ecosystemen methoden om de gezondheid van zowel plant en bodem te behouden. Er is geen genetische modificatie of bestraling. De voordelen van biologische landbouw zijn betekenen geen vervuiling van de lucht of het grondwater en geen giftige of chemische stoffen in de plant of de essentiële olie. Daarbij wordt het handhaven van de levensvatbaarheid van de lokale omgeving gehandhaafd.

Internationale normen worden vastgesteld door IFOAM (de International Federation of Organic Agriculture Movements), die ook veel accrediteert voor certificerende instanties, bijvoorbeeld The Soil Association of het Franse Ecocert.