Dit zeggen onze klanten

Jojoba olie 100ml Bio De Harmonie

Harmonie pure biologische en koudgeperste Jojoba olie is een veelzijdige olie van de hoogste. kwaliteit voor het verzorgen van gezicht, lichaam en haar. Voedt en hydrateert op natuurlijke wijze en helpt vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Voor zowel de droge, vochtarme als vette huid. Ook geschikt voor massages.

16.99

Beschrijving

De Harmonie Jojoba is één van de meest gebruikte natuurlijke basisoliën en is zeer veelzijdig. Jojoba olie wordt gewonnen uit de zaden van de Jojoba struik. De naam Jojoba olie is enigszins misleidend omdat Jojoba olie technisch gezien geen olie is. Het is eigenlijk een vloeibare was en heeft dus een andere samenstelling dan de meeste andere bekende oliën. Jojoba olie wordt veel gebruikt sinds er in de jaren zeventig een alternatief voor walvisolie werd gezocht. Tegenwoordig is Jojoba olie een populair product dat zowel puur als in veel natuurlijke huidverzorgingsproducten wordt gebruikt.

 

Jojoba olie is een natuurlijke antioxidant en bevat zeer veel vitamine E en belangrijke vetzuren. Deze olie is uniek omdat het voor ieder huidtype voordelen biedt. Zo reguleert Jojoba olie de vochtbalans van de huidcellen waardoor het hydraterend werkt. Met name de gevoelige en droge huid kunnen van deze waardevolle eigenschap profiteren. Maar Jojoba olie vertraagt ook de talgproductie waardoor het voor mensen met een vette huid een ideaal middel is om de vette huid te behandelen. Dit komt doordat de samenstelling van Jojoba opvallend veel weg heeft van de talg die onze huid produceert.

Simmondsia Chinensis Seed Oil**.
** biologisch, gecertificeerd door EcoControl