Dit zeggen onze klanten

Biologische Spirulina 250 Tabletten

Onze spirulina tabletten als de spirulina poeder uit China. Spirulina is een natuurlijke spiraal vormige blauwgroene alg. Geoogst uit niet verontreinigde vijver, is Spirulina een microscopische plant geteeld in zoet water op een eiland in de Zuid-Chinese Zee. De plant spirulina is een rijke bron van vitaminen, eiwitten en aminozuren. Spirulina poeder is vervolgens gecomprimeerd door een geregistreerde farmaceutische fabrikant in tabletten met 500mg Spirulina. Spirulina tabletten zijn geïnspecteerd en voldoen aan de normen van de geneeskunde Er worden geen vulstoffen gebruikt die invloed kunnen hebben op de smaak.

19.95

SKU 691305 691800 Categorieën , , Tag

Beschrijving

Wat is spirulina?

Spirulina valt onder de blauw-groene algen. Het Latijnse woord spirulina betekent ‘klein spiraaltje’ wat wijst op de structuur van dit kleine algje; het ziet eruit als een spiraaltje. Het is bijna zo oud als de aarde zelf: ongeveer 3,5 miljard jaar. Er zijn bronnen die zeggen dat het eigenlijk geen alg is,  maar een bacterie. Bacteriën zijn de oudste levensvorm op aarde. We zouden kunnen zeggen dat spirulina evolutionair gezien tussen bacteriën  en plantleven in zit. Spirulina leeft van oorsprong in alkalisch water; mineraalrijke meren en wateren. De commerciële spirulina wordt tegenwoordig gekweekt in speciale buitentanks in gebieden die zich rond de evenaar bevinden. Dit in verband met de warmte en vele dagen zon per jaar die daar aanwezig zijn.

Waarom zou je spirulina gebruiken?

Algen staan aan de basis van onze voedselketen. De voedingswaarde van spirulina is breed en bovendien sterk geconcentreerd, wat dit blauw-groene algje zo interessant maakt als voedingsbron.

  • Het is rijk aan vitamine A, C, E, K en de B vitamines B1, B2 en B6. Omdat ze een natuurlijke bron van vitamines vormen zijn ze door ons lichaam heel makkelijk op te nemen.
  • Het is rijk aan hoogwaardige en makkelijk opneembare en verteerbare eiwitten. De eiwitconcentratie is ongeveer 70% en daarmee de hoogste van alle voedingsmiddelen. Hoger dan vlees of soja.
  • Het is een rijke bron van de essentiële vetzuren GLA, DHA en EPA; voeding voor je hersenen, maar ook belangrijk om gewrichten soepel te houden.
  • Net als chlorella is spirulina effectief bij het ontgiften van zware metalen uit het lichaam.
  • Het zorgt voor meer energie bij vermoeidheid
  • Door deze combinatie van eigenschappen kan het je helpen om je energieniveau op een hoger plan te brengen.

Land van Herkomst:
China.

Dosering:
1-2 maal daags 1-3 tabletten.

Allergie informatie:
Spirulina bevat van nature sulfiet.
Spirulina wordt verpakt in een ruimte waar ook noten en gluten worden verpakt.

Bewaaradvies:
Buiten bereik van kinderen.
Koel, droog en afgesloten bewaren.

Voedingssupplement. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Extra informatie

Tabletten

250 tabletten, 500 tabletten

Ingrediënten: 
100% biologische Spirulina Algen.

Voedingswaarden per 100gram:

  Resultaat Eenheden
Energie 1594/378 KJ/Kcal
Eiwitten 63,5 g
Koolhydraten 9,1 g
-Waarvan suikers 3 g
Vet 8,2 g
-Waarvan verzadigd 1,1 g
Vezels 7 g
Zout 1.126475 g